ماساژ
ماساژ
تاریخچه ماساژ به هزاران سال قبل برمیگردد. قدیمیترین منابعی که به ماساژ درمانی اشاره کردهاند، متونی از چین، ژاپن، هند، تمدنهای عربی، مصر و یونان و روم باستان است.
ماساژ در دوران های قبل و در زمان رنسانس، در اروپا بسیار مورد استفاده قرار میگرفت. در دههی ۱۸۵۰، دو پزشک آمریکایی که تحصیلات خود را در سوئد گذرانده بودند، ماساژ درمانی را در آمریکا معرفی کردند، به این ترتیب از آن زمان به بعد، ماساژ درمانی در این کشور رشد پیدا کرد و برای اهداف مختلف پزشکی و سلامتی، مورد استفاده قرار میگرفت. با پیشرفتهای فنی و علمی در درمانهای پزشکی، در دهههای ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، ماساژ تراپی محبوبیت خود را در آمریکا از دست داد. علاقه به ماساژ مجددا در دههی ۱۹۷۰ به خصوص درمیان ورزشکاران زنده شد.
ماساژ درمانی به عنوان بخشی از طب مکمل یا جایگزین مانند انرژی درمانی، امروزه طرفداران زیادی در سراسر دنیا پیدا کرده است. این شیوهی درمان جایگزین، شیوهی جدیدی نیست و هزاران سال قدمت دارد. همراه ما باشید، در ادامهی این مطلب، شما را با تاریخچهی ماساژ درمانی، انواع ماساژ درمانی، عوارض جانبی و سایر اطلاعات لازم در مورد این شیوه از درمان، آشنا میکنیم. ماساژ بدن همانطور که خاصیت درمانی دارد، برای بسیاری از افراد لذت بخش نیز می باشد. تقویت احساس راحتی، آرامش از مزایای این درمان می باشد.
انواع ماساژ درمانی
واژهی ماساژ درمانی، تکنیکهای مختلفی را دربرمیگیرد. در مجموع فشاردادن، مالشدادن یا هر نوع حرکات حسابشدهی دست روی عضلات یا بافتهای نرم بدن، توسط درمانگران را ماساژ مینامند. درمانگران غالبا از دستها و انگشتهای خود برای ماساژدادن استفاده میکنند، اما ممکن است گاهی از اندامهایی مثل ساعد، آرنج یا حتی پا استفاده کنند. انواع ماساژ شامل ماساژ سوئدی، ماساژ سنگ داغ، ماساژ شمع داغ، ماساژ ریلکسی، ماساژ تایلندی، ماساژ سر و …. نوع های مختلفی از ماساژ وجود دارد. ما در مجموعه ماساژ ساکورا آماده ارائه مشاوره و خدمات به شما عزیزان هستیم و با توجه به شرایط و نیاز شما بهترین ماساژ و روش درمانی رو به شما پیشنهاد می کنیم. ماساژدرمانی کیفیت زندگی را بهبود میبخشد و دردهای بدن را کاهش میدهد. پایین آوردن سطح اضطراب، بهبود کیفیت خواب، تسکین درد و ارتقاء کیفیت زندگی از فواید ماساژ درمانی به شمار میرود.
افراد از ماساژ درمانی برای بهبود انواع مشکلات مرتبط با سلامتی استفاده میکنند. از مزایای این روش درمانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاهش درد؛
- توانبخشی در آسیبهای ورزشی؛
- کاهش استرس؛
- افزایش تمدد اعصاب؛
- کنترل اضطراب؛
- کنترل افسردگی؛
- کمک به بهبود وضعیت عمومی سلامتی.